Sidebar

08
za, mei

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

079 Zoetermeer Duurzaamheid - Zoals u weet is het Zelfbrengdepot tijdelijk gesloten. Dat blijft nog even zo. Want de gemeente kan op het depot de veiligheid van u en van onze medewerkers niet garanderen. We zijn blij dat we een tussenoplossing voor u hebben gevonden.

Vanaf maandag 6 april gaat de gemeente geleidelijk het ophalen van grofvuil weer starten.

U kunt vanaf 6 april een afspraak hiervoor maken via de website. Maar we vragen u om het grofvuil toch nog even te bewaren en alleen een afspraak te maken als dat het echt niet anders kan. Voor dringende afspraken als gevolg van verhuizing of overlijden, kunt u bellen naar 14 079 (keuze 2). We vragen uw begrip en medewerking hiervoor.

Wij begrijpen dat deze tussenoplossing zeer beperkt is en dat u hierover nog vragen heeft. We hebben voor u een aantal vragen en antwoorden opgesteld.

Vragen en antwoorden inzameling grofvuil

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/stux-12364/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=3962409">Thanks for your Like • donations welcome</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=3962409">Pixabay</a>

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.